Teveel troep

Soms begrijp ik echt niet waar ik mee bezig ben. Altijd maar meer spullen verzamelen en altijd maar weer spullen nodig hebben. De waarheid is dat ik het helemaal niet nodig heb en ik er uiteindelijk ook gek van word.

Eens in de zoveel tijd knapt het. Ik weet gewoon niet meer wat ik met alle dingen aanmoet. Het liefst zou ik dan alles weggooien en alleen het belangrijkste bewaren. Dan zou ik mijn kamer helemaal wit verven, alles van de muur halen en alle losse spullen die over zijn gebleven in laatjes stoppen. Zo ziet eigenlijk mijn ideale kamer eruit.

Photobucket

 

Maar alsnog heeft dit geen zin. Ik wil juist een kamer die gezellig en knus is en die mijn persoonlijkheid laat zien. Dit doel bereik ik juist door dingen aan de muren te hangen en overal nutteloze frutsels neer te zetten.

Dit twee strijdige gevoel speelt zich nu af. Inmiddels staan er geen spullen meer op mijn bureau en op mijn ladekast. Alles staat op de grond met mij liggend er midden in. Ik zoek naar de beste oplossing om alles op te ruimen zodat het functioneel, rustig en gezellig is. En dit doe ik allemaal, terwijl ik eigenlijk moet leren voor de toetsweek. Oh hersenen, wat maken jullie het mij toch weer moeilijk.

One thought on “Teveel troep

  1. Oh, dit is zo herkenbaar! Uiteindelijk kom je er achter dat het onmogelijk is om zo’n kamer als hierboven langer dan een dag te hebben. Je hebt altijd spullen! Ik weet ook niet waar ze vandaan komen, maar ze blijven maar komen hahaha
    Heel veel succes met leren, als je daar nog aan toe komt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *