Inademen en rustig uitademen

Helaas ben ik nog steeds niet zo sportief als ik had willen zijn. Waarschijnlijk had ik er wel wat meer aan kunnen doen, maar elke keer was mijn motivatie ver te zoeken en had ik veel betere (en ook wel leukere) dingen te doen. Om mij heen hoor ik steeds vaker de woorden ‘yoga’ en ‘pilates’. 2 sporten die mij eigenlijk wel aantrekken. Ik kan het gewoon zelf thuis doen en niemand zal mijn rode bezwete kop zien. Fijn toch?

Tumblr_m9yht5voow1rfxylgo1_500_large

Van een vriendin kreeg ik de tip dat je yogamatten gewoon bij de Perry Sport kan kopen voor €14, dus ik ben van plan er eentje te gaan kopen. Hoe dit zich verder gaan ontwikkelen weet ik nog niet, maar ik zal jullie op de hoogte houden.

225672631297937065_naoknpdl_c_large

Het hardlopen is volgens mij een staking aan het houden. De enige keer dat ik hardloop is tijdens gym. Ik vind het het fijnst om in de ochtend te hardlopen omdat er dan nog niet zoveel mensen op straat zijn en het nog lekker rustig is. Nu heb ik het rare plan om morgen om 6:15 op te staan om dan een halfuur te gaan joggen. Of ik dit echt doorzet weet ik niet. Het klinkt zo ongeloofwaardig voor mijn gevoel. Maar ik denk dat ik me wel een stuk beter voel als ik het wel doe. Dat ik aan mensen kan laten zien dat ik wel een doorzetter ben en dat ik het gewoon doe.

P.s Er liep net iemand langs mijn raam te bellen met iemand die even vertelde hoe lelijk hij de nieuwe vriendin van zijn vader vond. Hij omschreef haar echt als een heks, haha. Zal de vader leuk vinden zeg. :P

5 thoughts on “Inademen en rustig uitademen

 1. Wauw, als je morgen echt zo vroeg je bed uit kan komen vind ik dat mega knap van je! Ik heb altijd moeite met vroeg opstaan en de keuze lekker in mijn warme bedje blijven liggen wint het altijd hihi.
  Trouwens, echt hele mooie hardloopschoenen. Waar heb je die gekocht? Wil al zo lang Nike sportschoenen in een neonkleur :D

 2. Zijn die hardloop schoenen van jou ? Super mooi ! Ik wil ook graag hardloop schoenen en kleding. Ik vond die ene keer dat ik ben gaan hardlopen echt heerlijk. Dat idee om het ‘s ochtends voor school te doen zit ook wel eens in mijn hoofd, en dat zou ik ook best een keer willen proberen. Lijkt me heerlijk. En als die ene keer niet bevalt, kan je altijd nog een ander moment nemen. Yogo lijkt me ook leuk, maar ik ken helemaal geen oefeningen enzo..

  1. Hahaha nee! Kwam mijn bed echt niet uit! Nu is het plan om een keer na school te gaan joggen, wat waarschijnlijk morgen gaat worden als het weer een beetje meezit.

 3. I see your site is in the same niche like my page.
  Do you allow guest posts? I can write high quality & unique posts for you.
  Let me know if you are interested.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *