Droombed

Soms kom je iets tegen waar van je echt ‘BOEM’ denkt. Iets wat niet meer uit je gedachten kan komen en waar je de hele tijd aan denkt. Vaak heb ik dat met een kledingstuk of met schoenen, maar dat heb ik nu met dit bed. Het is gewoon perfect. Het past perfect bij mijn kamer en ik vind hem gewoon super mooi. Het enige nadeel is, is dat mijn ouders hem niet voor mij willen kopen omdat mijn bed nog heel ver weg van stuk en oud is. Ik blijf dus maar lekker dromen..

Tumblr_lsnuozywp41qbcs4so1_500_large

Tumblr_lp8z40mduj1qgs81po1_500_large

Natuurlijk is er nog een optie, het bed zelf kopen. Ik vind het altijd leuk om mijn eigen kamer in te richten en de Ikea kan ik bijna een van mijn favoriete winkels noemen, dus ergens zie ik het mezelf nog wel doen. Alleen, wie koopt er nou een bed als je er eigenlijk al 1 hebt? Eumh.. ik waarschijnlijk..

Img_8509_large

 

Dit bed is van de Ikea en heet Leirvik. Hij kost €99,99.

Hoe ziet jouw bed eruit?

4 thoughts on “Droombed

  1. Dat bed vind ik dus ook geweldig haha! Ik was aan het zoeken voor een bed ( ik wil men kamer volledig opnieuw inrichten met nieuwe meubels enzo..) en toen zag ik dat bed en ik heb het dan ook meteen op men verlanglijstje gezet haha ! :D

  2. Ik heb dus exact hetzelfde met exact hetzelfde bed! Ik krijg een nieuwe kamer en daar wil ik heel graag dit bed hebben maar mijn ouders zijn het er niet helemaal mee eens.. Maar ik krijg het gewoon niet uit mijn hoofd :p

  3. Haha toeval ! Dat bed heb ik in me kamer staan!
    Geloof mij maar, dit bed ziet er leuk uit enzo maar slaapt echt niet zo lekker (terwijl ik een boxspring matras heb en die slapen heerlijk!)
    Overigens is het een HEL om dit bed in elkaar te zetten we waren geloof ik, anderhalf tot een uur lang bezig ! Het is niet moeilijk maar heeft nogal vervelende dingetjes om in elkaar te zetten
    maar hy staat wel leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *