OUTFIT – 14’08’12

Dit is wel iets nieuws voor mij, mijn outfit laten zien op mijn blog. Dit is volgens mij 1 van de eerste keren dat ik dit doe, maar ik vind het eigenlijk wel leuk om te doen. De laatste tijd lees ik veel fashionblogs, waardoor ik best geinspireerd raak. Het lastige is, is dat mijn garderobe niet in 1 keer mee veranderd met mijn kledingstijl. Dus het zal een aardige tijd gaan duren voordat mijn kleding kast helemaal up-to-date is met mijn smaak.

Deze outfit is echt supersupersuper simpel. Het was redelijk warm dus uit nood ruilde ik mijn lekkere en comfortabele pyjama in voor deze outfit.

Photobucket

Photobucket

Yay voor the Beatles!

Beide kledingstukken zijn zoals je ziet supersimpel en ook beide afkomstig van de H&M. Als er nog een volgende outfit komt, zal ik proberen het iets specialer en interessanter te maken. :)

 

 

2 thoughts on “OUTFIT – 14’08’12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *