Nog een gaatje?

In een ander artikel vertelde ik dat ik een gaatje in mijn oor (oorpiercing) had laten schieten. Mijn ouders waren het daar niet mee eens, logisch ook wel. Ze hadden me verteld dat ze het niet goed vonden en uiteindelijk heb ik het stiekem gedaan. Inmiddels zijn ze er al overheen en mijn moeder heeft laatst zelfs gezegd dat ze het steentje wat er nu inzit, mooier vond dan die andere. Of het nou zo positief is ik weet ik niet, maar we kunnen er in iedergeval over praten en eigenlijk heeft ze er zelfs een complimentje over gegeven.

Van meerdere mensen hoorde ik dat als je eenmaal een oorpiercing hebt, je er meer wil. En ja, eigenlijk wil ik dat wel..

Hoe ik het mijn ouders ga vertellen weet ik eigenlijk niet. Misschien moet ik het maar weer gewoon op dezelfde manier doen, want zo werkte het de vorige keer ook :P. Dit zijn een paar van mijn inspiratie foto’s.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Dit vind ik 1 van de mooiste foto’s. Ik vind een tragus piercing eigenlijk ook best mooi. Het lijkt me alleen een stuk minder fijn zitten en ik heb gehoord dat het erg veel pijn doet..

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Dit zelf vind ik een beetje overdreven en ik ga ook nooit zoveel gaatjes nemen. Als ik nog een extra gaatje neem, wil ik hem in mijn andere oor hebben op de plek waar op deze foto de peace-oorbel zit.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Hierover heb ik eigenlijk niet heel veel te zeggen. Ik vind hem gewoon mooi. Met de 2 earcuffs en het kruisje.

Hebben jullie een oorpiercing?

4 thoughts on “Nog een gaatje?

 1. Hay! ik heb zelf een traguspiercing, en ik dacht zelf ook dat het prikken van de piercing onwijs pijn zou doen, maar het tegendeel bleek waar te zijn!
  die vent van de piercingshop zei: en voelde je dat, dus ik zo wat? hij zei: hij zit er al in.
  ze hadden eerst ijsspray gebruikt, dus daardoor voel je het prikken niet! Ideaal!
  en of het irritant zit? misschien in het begin, maar als je er aan gewend bent, heb je nergens meer last van.
  ik zeg doen!

 2. Het oor met het veertje vind ik toch wel het perfecte oor! Als ik jou was zou ik echt een tragus nemen, staat je vast suuuuper goed :)! ik heb er zelf ook een je voelt er helemaal niks van als ze het er in doen bij mij was het alleen op het begin wat gevoelig en irritant met slapen enzo maar ik denk dat bij alle piercings wel zo is! x

 3. Hai, ik heb even een vraagje (over je 2e en 3e foto)..
  Die zogenoemde Earcuffs (zonder draadje dan wel), waar kan ik die in godsnaam krijgen? Ik kan ze werkelijk nergens vinden, ben al zoiets elk sieradenwinkeltje binnengelopen maar tot nu toe zonder resultaat..

  Misschien kun jij me helpen?

  Groetjes

  1. Ik heb zelf meerdere earcuffs. Ik heb 1 paar bij de Sacha (schoenenwinkel) gekocht en het andere paar bij Newlook. Ik heb ze ook zien hangen bij de Claires! Ik hoop dat je hier wat aan hebt :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *