Random photos #5

De laatste 2 weken waren lekker rustig. Ik heb nu officieel vakantie en daar geniet ik heerlijk van. Zelf ga ik natuurlijk ook op vakantie, naar Spanje, waar ik als ik terug ben wat over zal schrijven.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Ik ging lunchen met een vriendin aan de oude gracht. Beiden bestelde we een salade met mozzarella en tomaat. Ik vond hem erg lekker, maar ik had hem eigenlijk heel anders verwacht. Ik dacht namelijk dat het een salade zou zijn, waarbij alles al wel een beetje door elkaar heen was gemixt, wat eigenlijk helemaal niet het geval was.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

De salade, ik schrok wel van de olijven eigenlijk. Ik stop er eentje in mijn mond en begin lekker te kauwen, zit er een pit in. Dat moment zag er niet heel charmant uit, haha.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Aaaah! Toen ik een la dichtdeed van mijn ladekast viel ineens mijn spiegel op de grond. Hij was helemaal niet meer te redden (wat ook wel logisch is) en nu ben op zoek naar een andere spiegel. Ik heb helaas nog geen leuke gezien.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Ze blijven lekker, deze Danio toetjes!

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Zondag kwamen mijn oma en opa langs om bij ons te komen lunchen. Het was erg lekker!

 

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Tijdens een van de laatste dagen van school gingen we met een groepje windsurfen. Ik dacht dat ik me goed had ingesmeerd, maar schijn bedriegt. Onwijs verbrand. Alweer.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Dit is al wel een wat oudere foto, maar hier was ik helemaal klaar met school. Ik gooide al mijn boeken op een stapel en ging erop staan. Hoe ik het heb bedacht weet ik ook niet, maar ik vond het wel leuk om deze foto even met jullie te delen.

Zijn jullie al lekker vakantie aan het vieren?

One thought on “Random photos #5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *