Ringen opbergen

Ik vind het altijd lastig om sieraden op een leuke, maar toch ook weer een handige manier op te bergen. Laatst had ik ineens een opruimbui en heb ik veel spullen uitgezocht. Daar kwam ik onder andere ook deze schelp tegen, die ik een keer vond tijdens een vakantie in Frankrijk. Vroeger had ik hem altijd op mijn nachtkastje staan, maar ik heb hem eigenlijk al heel erg lang in een oude doos liggen.

 

Photobucket

Ik kom wel vaak foto’s tegen, waarin mensen hun ringen hebben opgeborgen in schaaltjes of schoteltjes. Omdat ik deze schelp niet wilde weggooien, zocht ik een plek om hem neer te leggen. Uiteindelijk kwam ik, met wat extra inspiratie van het internet, op het idee om hem voor mijn ringen te gebruiken, wat een erg leuk effect gaf!

 

Photobucket

Gelukkig heb ik niet super veel ringen, dus alles past perfect. Ik vind het superleuk staan en het geeft ook wel een zomer gevoel.

Hoe bergen jullie je ringen op?

2 thoughts on “Ringen opbergen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *