Insta kamers

Iets waar ik dagelijks gebruik van maak is Instagram. Niet dat ik er dagelijks allemaal foto’s op zet (wat ik wel probeer eigenlijk, maar soms gewoon vergeet ergens foto’s van te maken), maar wel dat ik dagelijks kijk naar foto’s van anderen. Het is iets dat me inspireerd en mij ook stimuleerd, om zelf meer foto’s te maken en meer dingen qua foto technieken uit te proberen. Ook is de zoekfunctie erg handig, zo kan je heel makkelijk foto’s zoeken met het onderwerp dat je interesseert. Behalve dat mensen hele mooie foto’s maken met instagram, ben ik er dus ook achter gekomen dat ze ook nog eens mooie kamers hebben. Hier een paar van mijn favorieten.
Uploaded from the Photobucket iPhone App

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Deze 2 bovenstaande kamers zijn erg vergelijkbaar. Toch vind ik ze beide wat hebben. Inmiddels heb ik het minder gekregen met strakke, witte kamers maar vind ik gezellige en knusse kamers veel leuker en misschien ook wel veel fijner om er zelf in te zijn.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Supersimpel maar toch superleuk. Leuk als herinnering en als decoratie.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Deze kamer sprak me ook erg aan. Sowieso omdat je de ‘hele’ kamer ziet. Of er is hier gebruik gemaakt van een fisheye lens, of de foto’s zijn met een programma in elkaar gezet. Alsnog een super leuke kamer!

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Zoiets wil ik ook! Dit vind ik er zo gaaf uitzien! Het is een mooi schilderij van een bloem, maar toch een stuk anders dan schilderijen van bloemen die ik normaal tegen kom.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Zoiets wil ik ook in mijn kamer doen. Iedergeval iets wat in de buurt komt. Nu mijn kamer net wat is veranderd, zijn er nog wel wat lege plekken op mijn muren waar ik nog iets moet gaan ophangen.

Uploaded from the Photobucket iPhone App

Uploaded from the Photobucket iPhone App

En om het af te sluiten dit mooi opgeruimd bureau. Nu ik dit zo type en een beetje opzij kijk, schaam ik me een beetje voor de bende op mijn eigen bureau. Maar ja, leren voor de toetsweek he? ;)

Zijn jullie ook leuke kamers tegen gekomen op Instagram?

One thought on “Insta kamers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *