Don’t try

In eerdere (klik en klik!) artikelen heb ik het weleens gehad over mijn notitieboekje. Ik had er al een langere tijd niet zoveel meegedaan, maar toen ik een mooie quote tegen kwam en ik nieuwe waterverf had (als ik het zo kan noemen) had ik toch wel zin om er iets moois van te maken. Waarschijnlijk kan ik het woord ‘mooi’ er het beste uit halen, omdat het helemaal niet zo mooi is geworden. De quote vind ik vooral inspirerend, dus daarom wilde ik het toch graag aan jullie laten zien.

Photobucket

Photobucket

Ik hoop dat jullie het goed kunnen lezen, maar als je er wat moeite mee hebt, is dit de quote.

‘Trying’ is having the intention to fail. You gotta scrap that word from your vocab. Say you’re going to do it. You will. ”

 

Photobucket

Het enige wat ik minder aan deze quote vindt, is dat het woord ‘gotta’ erin staat. Ik vind dit namelijk geen mooi woord en voor mij gevoel staat het recht tegenover de ‘echte’ Engelse taal. Dit is natuurlijk mijn mening en misschien verander ik dat woordje in deze quote ooit wel.

Photobucket

Deze quote laat mij inzien dat we (of in mijn geval, ik) teveel twijfelen en niet inzien hoe sterk we eigenlijk zijn en dat we het makkelijk aankunnen,  alleen dat we niet geloven in ons zelf.

Ik merk zelf best wel vaak, dat ik denk dat ik het niet kan. Soms zelfs met dingen die ik nog nooit heb gedaan heb ik die gedachte al. Natuurlijk kan je niet alles, maar je kan er wel alles aan doen om het te kunnen en tenminste te geloven in jezelf. Ik wil (Lees: ik ga) meer geloven in mij zelf en erop vertrouwen dat ik veel meer kan dan ik eigenlijk denk. Ik denk dat er veel meer mensen zijn die denken dat ze dingen niet aankunnen, terwijl ze er misschien wel goed in zijn. En positieve gedachtes in je hoofd kunnen nooit kwaad, toch?

Wat zeg jij? ‘Ik zal het proberen’ of ‘Ik ga het doen’ ?

One thought on “Don’t try

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *