Nadiable is online!

Na bloed, zweet en tranen (veeeeel tranen) is Nadiable eindelijk online! Dit is mijn nieuwe site waar ik zal gaan bloggen over vanalles wat er in mij opkomt. Dus dat zal vooral beauty en lifestyle zijn.

De naam nadiable is eigenlijk ook een lang verhaal. Ik wilde mijn naam graag in de site naam, omdat deze blog ook veel persoonlijker zal gaan worden. Maar alsnog wou ik iets met mijn naam ‘doen’.
Toen ik had bedacht dat ik een andere site wou, heb ik ook een andere youtube account gemaakt met de gedachte dat het later handig zou zijn. Ik kon geen naam bedenken en ineens kwam youtube zelf met xNadiaable! Ik vond het erg slim en heb dat toen ook gebruikt voor mijn site, alleen heb ik de x en de a weg gelaten. En (jaah er zit nog een reden achter :P) ik vind de Engelse taal erg mooi en leuk, en heel veel woorden in het engels eindigen op -ble. Dus dat vond ik eigenlijk ook leuk. :D

                                                   Bron

Ik weet niet of ik artikelen ga overzetten van mijn andere site. Ten eerste omdat er geen artikelen zijn die ik kan overzetten omdat ik met mijn domme kop ALLES heb gewist, maar de foto’s heb ik nog wel, dus misschien maak ik een paar artikelen opnieuw.

x

7 thoughts on “Nadiable is online!

  1. Pingback: NIEUWE SITE!
  2. Goeiedag, mooi geschreven artikel! Wist je trouwens dat je bericht “Nadiable is online!” op de tweede pagina staat van Bing? Ik wens je veel succes met je onderneming en ik kom zeker een keertje terug voor meer informatie! success!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *