Kamer gedoe.

Veel mensen beginnen inmiddels al te zuchten als ik erover begin. Ze kijken me dan vaak met grote vraagtekens in hun ogen aan en ik hoor ze in hun hoofd zeggen: ‘Maar je hebt toch laatst al je kamer veranderd?’

Ik verander mijn kamer (volgens sommige buitengewoon) erg vaak. Ik kan er niet tegen als iets heel erg lang hetzelfde is. En als ik dan in een ruimte kom waar ik grotendeels van mijn dag zit, wil ik dat het er gewoon uit ziet zoals ik wil. Ik ben gewoon altijd opzoek naar vernieuwing, naar iets wat anders en beter kan.

Dat heb ik nu dus weer. Eerst vond ik mijn kamer op deze manier ‘het beste’ maar inmiddels kriebelt het gewoon weer.Eigenlijk durf ik dit bijna niet te zeggen, maar ik wil mijn kamer misschien ook wel weer een andere kleur. Als mijn ouders en zusje dit lezen zie ik ze al hoofdschuddend voor de computer zitten, maar de rode kleur was leuk en ik heb wel weer zin in iets nieuws. Waarschijnlijk zal dat nog wel even duren omdat mijn muur nog niet eens langer dan een half jaar rood is.

Tumblr_lunq32yk0l1r29t5yo1_500_large

Behalve het verven wil ik ook weer wat meubels verschuiven. En nee, hiermee bedoel ik niet dat ik een kastje meer naar links schuif. Hiermee bedoel ik dat alles in mijn kamer op een andere plek komt te staan. Vaak gaat mijn kledingkast bijvoorbeeld naar de andere kant van mijn kamer en de rest ook.

Ik zie de nieuwe indeling al wel helemaal voor me, het enige minpuntje is, is dat mijn bureau niet mooi staat op de toekomstige plek waar hij moet komen. Ik weet waardoor hij er niet mooi staat, maar het is lastig om een deel van mijn bureau af te zagen. Mijn bureau is nog in perfecte staat, hij staat als een huis en ik kan er zelfs op staan. En ja, dat heb ik geprobeerd.

Ikea, die trouwens een hele leuke site heeft ghehe, heeft niet het perfecte bureau helaas. Wel kwam ik dit artikel tegen, waarin een vrouw zelf een bureau maakt, en laat dat bureau nou net erg mooi zijn. Gister vond ik wat planken in de schuur, dus ik denk dat ik binnenkort een beetje zal gaan zagen en boren. Laten we hopen dat het goed uit komt, en als dat niet zo is, heb ik vast nog wel een plan B (of C).

Hoe gaat het met jullie kamer? Al jaren hetzelfde? Of elk (half)jaar een andere indeling?

6 thoughts on “Kamer gedoe.

 1. Ik wil ook altijd mijn kamer veranderen en dat doe ik ook ;)
  Mijn bureau werd al verandert, vorige week de kast ernaast + spiegel
  Ik wil van kleur veranderen van de muren.
  Als ik geld teveel had kocht ik een nieuw bed, nieuw kleerkast en nieuwe verf :p

  (Je zag de foto’s wel op Instagram :p)

 2. haha, ik heb echt precies hetzelfde! Ik wil altijd wel iets veranderen en als ik dat dan gedaan heb wil ik het na 2 weken weer anders hebben.. ;)

 3. die bureau is idd leuk :p. ik snap wel dat je het wil veranderen. ik wil mijn kamer ook wel veranderen maar helaas is mijn kast een beetje onschuifbaar…daarbij is een andere kleur bij mijn kleed een beetje moeilijk maar ja, het is leuk zoals het nu is

 4. Hoe heet je op instagram?

  Ik heb vandaag heel mijn kast indeling veranderd, heb laatst nieuwe behang gekregen, wil alleen nog nieuwe gordijnen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *