Lente

Dit weekend was het echt heel lekker weer. Het is dat ik ook moet leren voor de toetsweek, anders had ik echt mijn hele weekend buiten doorgebracht. Nu alles heel mooi in de bloei staat, leek het me leuk om wat foto’s te maken van de lente. Mijn moeder houdt heel erg veel van tuinieren en bloemen, dus deze foto’s waren er waarschijnlijk niet geweest zonder haar. :-)
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De tijd dat ik wel buiten heb gezeten, ben ik ook nog verbrand. En serieus, het was iets van 20 minuten. Moet je nagaan wat er gaat gebeuren als het echt zomer word… Gelukkig is het niet vreselijk rood en is het al wel een beetje overgegaan in een iets bruinere ondertoon.

Hoe was jullie weekend?

One thought on “Lente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *