Parfum flesjes

Als ik op zoek ben naar een nieuw parfum, ben ik sneller geneigd om een parfum te ruiken als het flesje erg mooi of apart is. Ook geeft een mooi parfumflesje mij een blijer gevoel elke keer als ik het parfum gebruik.

Maar, elk parfum gaat een keer op. Maar wat doe je dat met het mooie parfum flesje? Bewaar je die en gebruik je hem als decoratie? Of gooi je het flesje gewoon weg en denk je er niet echt bij na?

Tumblr_lvpqistzvy1qbygswo1_500_large

De laatste tijd probeer ik een aantal parfums op te maken. Dat zijn vooral wat goedkopere parfums die ik al een lange tijd heb. Inmiddels heb ik er al 1 opgemaakt, maar het parfum flesje is wel erg mooi. Moet ik het nu bewaren? Ik vind het wel zonde als ik iets wat ik mooi vind weg gooi, maar ik zie eigenlijk het nut van het bewaren ook niet helemaal in..

Ook heb ik al best vaak het gevoel dat ik te veel spullen heb en teveel bewaar, wat de keuze niet veel makkelijker maakt.. :P

Wat doen jullie met lege parfum flesjes?

 

3 thoughts on “Parfum flesjes

  1. Ik maak echt nooit een parfum flesje op maar ik draag het ook niet veel maar gooi hem gewoon weg zonder er bij na te denken (denk er van te voren wel goed over na maar als je er uit bent gooi je hem gewoon izonder nadenken weg) anders blijf je hem maar houden en als die weg is maakt het toch niks meer uit:)x

  2. Ik heb ook een paar hele mooie parfum flesjes, deze zijn nog niet op maar sommige zou ik wel bewaren maar ik denk uiteindelijk toch dat ik ze toch weg gooi want ik zou eerder die parfum weer opnieuw kopen. Tja zo blijven we bezig haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *