Sieraden opbergen

Ik vind het erg fijn om dingen op te ruimen zodat alles netjes en over zichtelijk is. Met veel dingen gaat dat eigenlijk zonder moeite, alleen sieraden opbergen vind ik behoorlijk lastig. Voor mensen die het nog meer lastig vinden, hier wat inspiratie foto’s!

6501716823_88d6c35c97_z_large

Jewelry+display+old+rake+via+readymade_large

15-img-5602_large

*kwijl*

Mijn kettingen wil ik niet in een laatje doen. Ten eerste omdat het allemaal dan in de knoop raakt en ik zo minder goed kan zien welke kettingen ik nou precies heb. Op dit moment hangen ze aan een spijker, wat niet heel ideaal is, maar verder heb ik er eigenlijk geen oplossing daarvoor.

Mijn oorbellen heb ik hangen in een oorbellenrekje die ik bij de Sirado heb gekocht. Inmiddels zie ik dit soort  oorbellen (sieraden) rekjes echt bijna overal, zoals bij de Xenos en de Expo.

Het liefst wil ik mijn armbanden op een wat langere buis hangen, wat je hieronder ziet. Helaas heb ik zoiets nog nergens gevonden en liggen ze nu allemaal in een bakje gegooid.

806826-9-1330795358430_large

Wat ik het minst lastig vind, zijn het opbergen van mijn ringen. Het kan natuurlijk komen omdat ik helemaal niet zoveel ringen heb en ook omdat ze veel kleiner zijn dan kettingen en niet in de knoop raken. Ik heb mijn ringen in een simpel mandje liggen.

Hoe hebben jullie je sieraden opgeborgen? En ben je blij met die methode?

5 thoughts on “Sieraden opbergen

  1. You really make it seem so easy with your presentation but I find this
    topic to be really something which I think I
    would never understand. It seems too complex and very
    broad for me. I am looking forward for your next post, I’ll try
    to get the hang of it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *