Food: Fruit

Van een bepaald soort voedsel krijg ik echt nooit genoeg. Fruit! Ik eet echt heel erg vaak fruit. Eigenlijk gaat er geen dag voorbij dat ik geen fruit eet. Vaak als ik uit school kom eet ik bijvoorbeeld een appel en na het avond eten meestal ook nog iets als een banaan of druiven.

Tumblr_m0oc21caxo1r3bhe9o1_500_large

Zelf heb ik ook verschillende fasen. Ik heb in de zomer en begin dit schooljaar eigenlijk bijna alleen maar druiven gegeten, en nu heb ik dat met appels. Ze zijn super makkelijk om ergens anders op te eten en je het er ook geen mes of iets voor nodig.

 

Nu de zomer er weer aan komt, betekent het vaak ook dat andere fruit soorten weer in het seizoen komen. Je kan aardbeien, mango en ananas nu ook nog steeds eten, maar ik vind ze veel minder lekker (behalve ananas, die zit ook een blik wat eigenlijk helemaal niet tegenvalt).

421355_341426235894357_211540222216293_867752_847922012_n_large

Ik merk wel dat mijn broer en zusje me soms ongelovig aankijken als ik een cornetto inruil voor een appel, maar serieus, appels vind ik echt heerlijk. En als je ook nog weet dat ze veel en veel gezonder zijn is voor mij de keuze eigenlijk best wel snel gemaakt.

The_20apple_20wallpaper_large

Maar ik heb echt 1 fruit soort (eigenlijk 2, maar ik vind ze best wel bij elkaar horen) die ik echt niet kan uitstaan. Mandarijnen. Het begint alleen al met de geur. Vreselijk! Ooit moest ik een keer een fruitsalade maken. Daar had ik niks op tegen, behalve dat er ook mandarijnen in moesten. Klinkt misschien kinder achtig, maar ik heb ze met moeite gepeld en toen heb ik ze ook nog in een apart schaaltje erbij gezet. Ik wou die echt niet bij de rest van het fruit. Ook heb ik het gevoel dat de geur van mandarijnen eeuwig op mijn handen blijft zitten en op de een of andere manier worden mijn duimen er oranje van, wat ook niet super charmant is.

Wat is jullie meest en minst favoriete fruitsoort?

5 thoughts on “Food: Fruit

 1. hahaha ik vindt mandarijnen ook het minst lekker en eet nu ook veel appels XD. het liefste eet ik peren en annanas (vooral op vakantie hebben ze vaak hele lekkere verse annanas, jammie ;p)

 2. Ik eet ook echt super vaak fruit ! HEELRIJK~!! ik hou er zo van! Meestal eet ik op een dag een appel een bakje druiven een peer een banaan en ANNANAS HEEL VEEL ANNANAS en soms kijkt m’n zus me echt zo aan van weer ANNANAS??? JAJA WEEEEERRRR!!!!! Ik ben nogal verslaafd aan annanas haha!!! En ik vind mandarijnen echt suppppeeeeerrrr gorr! Zo vies echt niet lekker gewoon ik moet al kotsen van de geur! BAAHH, xxxx Quiny

  PS: Moet jij ook al bijna kotsen van die geur??

  1. Lisa, wil je dit niet doen!

   Nadia, Lisa doet zich voor als megan. ze was net bij mij en wilde ook een reactie sturen nou het is een grote leugen ik mocht al niet kijk zei ze. Sorry Nadia!!!

    1. Ja he! Ze wil altijd heel erg graag de aandacht en ze verzint echt heel veel leugens! Nu gaat ze bij jou weer een heel verhaal verzinnen…
     Slaat echt nergens op! Nu is ze boos op mij maar het is haar is eigen schuld dat ze zo een stom verhaal gaat verzinnen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *