Mijn weekend #2

Hehe, hier is dan eindelijk mijn artikel voor vandaag. Zal een beetje persoonlijk worden!

Weekend vind ik altijd wel fijn enzo, lekker rustig aan doen zonder een tijdsdruk (meestal dan). Ik had niet echt veel plannen dit weekend behalve huiswerk doen. Meestal probeer ik alles op vrijdag te maken, zodat ik het lekker rustig heb in het weekend. Dat is een beetje mislukt dit keer. Niet omdat ik gister niks heb gedaan, meer omdat ik gewoon hele grote opdrachten heb.

Gisteravond ben ik trouwens naar de voorstelling ‘Rain Man’ geweest met een paar mensen uit mijn klas en mijn CKV lerares. Het was beste een mooi toneelstuk met een aantal grappige grapjes er tussen door. Ook speelde Anna Drijver erin, wat het natuurlijk ook wel iets specialer maakte.

Vandaag had ik eigenlijk best wel een ‘nerd’ dagje. Ik heb wat huiswerk gemaakt en ik ben net even gaan skaten met mijn vader. Helaas maar een kwartiertje, want er was toch nog best wat wind en het asfalt was nog nat van een regenbui waardoor je skates steeds een beetje wegglijden. Ik moet nu eigenlijk beginnen aan mijn Duits mondeling. Duits praten en de taal zelf vind ik niet eens zo heel erg, het onderwerp (bloggen :D) waar mijn mondeling over gaat vind ik erg leuk. Maar toch lukt het niet. Ik loop bij de eerste zin al vast omdat ik de vertaling niet weet en het niet kan vinden in het woordenboek. Dat gaat wat minder dus.

Happy_weekend_2_large

Voor morgen staat nog meer huiswerk op de planning. Ik heb een grote opdracht voor geschiedenis waar ik nog rete veel voor moet doen. De 2 vriendinnen met wie ik dit samen doe zijn al bijna klaar met hun deel, dus ik moet even hard doorzetten.

Ik ben benieuwd of echt iemand dit leest en ook nog werkelijk interessant vind..

Hoop dat jullie weekend iets spannender is. :)

Liefs, Nadia

2 thoughts on “Mijn weekend #2

  1. hee naad,

    kijk is op de duitse wikipedia! heb al even gekeken en er staat best wel wat over een blog hebben en bloggen zelf.
    Ik gebruik de duitse wikipedia ook voor mijn mondeling (over ikea hahaha)
    Hoop dat je wat aan mijn tip hebt en tot morgen :)
    xxxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *