New in: Armband en tas.

Wat gebeurt er als Nadia even snel naar de stad moet om boeken te halen voor een geschiedenis project en een pinpas bij zich heeft? Ze komt met vanalles terug behalve boeken.. Ik heb wel meer gekocht dan dat ik in dit artikel laat zien, maar die dingen zijn niet echt interessant vind ik en een deel daarvan waren cadeautjes.

Photobucket

Toen ik deze armband zag in de SIX moest ik hem echt hebben. Het is niet een hele grote armband en valt dus niet al teveel op, wat ik ook wel fijn vind. De laatste tijd hou ik wat meer van wat kleinere en subtiele armbanden dan hele grote. Hij kostte €4,95. Trouwens, op school zijn we met CKV ook met een 60’s project bezig en deze armband past daar best wel goed bij. :)

Photobucket

Dan als tweede kocht ik deze tas bij de H&M. Dit was echt een spontane aankoop en had ik dus ook helemaal niet gepland. Deze tas trok me gewoon naar hem toe, vooral omdat ik meer kleur in mijn kledingkast wil en ik nog niet echt een wat kleiner tasje had. Verder vind ik hem ook echt perfect voor in de zomer.

Photobucket

Photobucket

Hieronder een foto van hoe ik het tasje zou dragen. Waarschijnlijk met een zwart jurkje (zoals je hierboven ziet) en dan met  sieraden die er goed bij matchen. Andere ideeën heb ik nog niet, maar misschien hebben jullie wel goede tips? O trouwens, sorry voor de slechte kwaliteit van deze foto. Hij is in de avond gemaakt en ook met mijn ipod omdat hij eerst ook niet bedoeld was voor op mijn blog. Het tasje heb ik gekocht bij de H&M voor €14,95.

Hebben jullie ook een lichte shopverslaving?

3 thoughts on “New in: Armband en tas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *