Weekend met Demi.

In dit artikel vertelde ik mijn plannen voor het weekend. Inmiddels is Demi helaas alweer het land uit, maar er is een grote kans dat ik haar weer zal zien in de zomer!

Photobucket

Demi kwam zaterdag bij mij langs en we hadden het plan om naar de stad te gaan. Zo kon ik Demi wat dingen van Utrecht laten zien en konden we ook nog gezellig samen shoppen. :)

Zelf heb ik (alweer) wat sieraden gekocht en ik zag een tas die ik echt geweldig vond! Ik kan niet precies omschrijven hoe hij eruit zag, maar ik ga hem zeker weten kopen. Het is een tas van stof die echt perfect is voor naar het strand of naar het zwembad. Als ik hem heb gekocht, zal ik er wel een artikel over maken!

Ook heb ik Demi getrakteerd op een broodje Mario. Dat is iets wat je eigenlijk niet kàn missen in Utrecht. Verder om haar toch nog een beetje ene Nederlands gevoel te geven trakteerde ik haar ook op een super warme stroopwafel. Aan het einde van de dag zat ik echt helemaal vol, maar het was wel echt super gezellig.

Photobucket

Op de terugweg op de fiets zag ik de zon langszamerhand naar beneden gaan, en het was echt het perfecte moment voor een foto! Later kwam Demi met de geweldige opmerking dat we daardoor wel een benzinepomp als achtergrond hadden. Maarja, dat moet dan maar. :P

Photobucket
 

Ik vond het echt super gezellig en ik hoop dat als ik in de zomervakantie in Spanje ben bij Demi, het ook een hele gezellige tijd gaat worden! :)

 

2 thoughts on “Weekend met Demi.

  1. Pingback: Inspiratie: zomer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *