STORYTIME ll hand in het toilet

Het was mijn vierde dienst op mijn nieuwe werk. De kleedruimte liep inmiddels vol met collega’s, omdat de nieuwe shift bijna zou beginnen. Mijn personeelspas stopte ik in mijn bilzak en ik nam nog een slok water en borstelde mijn haar door. Uiteindelijk besloot ik snel even naar het toilet te gaan, want dat leek mij wel zo handig.

large

Terwijl ik mijn broek ophijs, hoor ik iets vallen. Niet nadenkend, spoel ik het toilet door. En ineens valt het kwartje. De zak van mijn broek is leeg. Het duurt even voordat ik besef dat ik net mijn personeelspas heb doorgespoeld. Met een rood hoofd loop ik het toilet uit en ik stotter de woorden uit mijn mond. Zoals ik al zei was dit nog maar mijn vierde dienst, ik zit nog in mijn proefperiode en ik was al mijn pas kwijt.. Een collega merkte op dat het niet mogelijk was dat hij echt ‘weg’ was, want het pasje is te groot om doorgespoeld te worden. Ik keek en ja hoor, daar lag mijn personeelspas, op de bodem van het toilet. Ik kreeg de tip dat er ergens een schoonmaak-hok zou staan, met handschoenen. Het hok was niet te missen – gelukkig- maar handschoenen vinden was het volgend probleem. Ineens werd ik op mijn schouder getikt en stond er een schoonmaker achter mij. Ik had door dat hij het niet fijn vond dat ik overal zomaar tussen zat te kijken, maar nadat ik mijn verhaal had verteld, lachte hij en zei hij dat ik met hem mee moest lopen.
Uiteindelijk zat ik lekker met mijn hand (gelukkig wel in een latex handschoentje) in het toiletpot, mijn pas eruit te vissen.

Dus jongens, leer hiervan. NOOIT IETS IN JE ACHTERSTE BROEKZAK STOPPEN ALS JE NAAR HET TOILET GAAT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *