BEDROOM

 photo DSC_2906verkleind1_zpsijmaxvew.jpg
 photo DSC_2911verkleind_zpsbrjnrery.jpg

 photo DSC_2904verkleind_zpsrkcthm3g.jpg

Het was weer zover. Ik liep al een tijd met het idee in mijn hoofd en het viel niet meer te negeren. Ik wilde mijn bed anders. Dit gebeurt 1 รก 2 keer per maand, haha! Hoewel ik vaak weet dat het niet ‘mooi’ of ‘beter’ zal staan, moet het alsnog gebeuren. Inmiddels klinkt dit bijna dwangmatig, maar dat is niet zo hoor. Ik houd niet van een volle kamer met veel spullen, dus besloot ik alleen een plant op mijn nachtkastje te zetten. Deze bamboe plantjes kreeg ik na het slagen voor mijn examen, anderhalf jaar geleden. En ze leven nog! Ik ben benieuwd hoe lang ze het op mijn kamer zullen volhouden, haha!

Liefs,
Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *