DAYDREAMING // OUTDOORSHOWER

In de zomer roep ik altijd dat ik verlang naar de winter. Lekker onder warme dekens liggen en kaarsjes aan. Maar nu roep ik al een hele tijd dat ik in jurkjes wil rondlopen en het zat ben om elke keer een jas aan te moeten trekken. Ik begon te dagdromen en begon te denken over waar ik later zou willen wonen.

Het liefst zie ik mijzelf later in een warm klimaat wonen. Het huis hoeft niet groot te zijn, want veel zal ik niet binnen zitten. Ik woon aan de zee en heb verschillende fruitbomen in mijn tuin staan (ja, echt waar) en ik heb een buitendouche. De gedachte hieraan maakt mij zo rustig en blij! Misschien heb ik zelfs een hond, die elke dag meegaat als ik naar de yogastudio loop om yogales te geven..Haha!

 photo large_zpsrryfydjg.jpg
 photo collage1_zpsz3uhnw4s.jpg

Maar even serieus, hoe gaaf zou dit zijn?! Na mijn ochtendduik in de zee, spoel ik mijzelf af onder de buitendouche om vervolgens een banaan uit mijn tuin te plukken. Waaaaaah heerlijk! Natuurlijk heb ik nog meer fantasieen en dromen over mijn toekomst, maar daar schrijf ik een andere keer wel wat over ;)

Liefs,

Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *