TATTOO FEVER

Als eens eerder heb ik geschreven over dat ik een tatoeage wilde. In dit artikel vertelde ik welke ideeën ik had en waarom ik ze zo tof vond. Een tijdje was mijn ‘obsessie’ minder aanwezig, maar inmiddels betrap ik mijzelf erop dat ik de hele tijd aan tatoeages denk en ik er met iedereen over wil praten.

Mijn zusje zei tegen mij dat als ik een tatoeage in mijn hoofd had en ik het na 6 maanden ook nog steeds tof vond, dat het dan goed was. Het leek mij leuk om de ideeën die ik toen in mijn hoofd had te bespreken en te kijken of ik ze nog steeds even leuk vind als toen!

Als eerste had ik het over een half maantje en dit idee is nog steeds aanwezig! Hieronder zie je nu ook een tatoeage met een half maantje (en een soort zon/hele maan?)en ik was direct verliefd. Ik vind de maan/zon enorm interessant en ik kan onwijs genieten van de zons- op en ondergang. Het liefst wil ik hem op mijn rechter arm, aan de binnenbovenkant van mijn onderarm (jeetje, hoe leg je dit soort dingen uit? Hahah!).
Het tweede idee waar ik het over had, was het woord ’embrace’. Eumh, ja. Dit idee is echt in een verstopte lade in mijn hoofd terecht gekomen en ik heb hier nauwelijks meer aan gedacht.. Als derde had ik het over een plantje (bloemetje). Inmiddels is dit idee verandert in een palmboom. Ook zie je twee keer een tatoeage van de zee langskomen. Ik vind de zee geweldig en enorm fascinerend, eigenlijk heb ik precies hetzelfde met de maan/zon, dus dit zie ik mijzelf later ook nog wel als tatoeage op mijn lichaam hebben.
image
tattoooo imageDe laatste foto komt van dit Instagram account. Voor tattoo-inspiratie is dit account zeker een aanrader!

Een hele fijne zondag!

Liefs,
Nadia

One thought on “TATTOO FEVER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *