ILLUSIE

Gisteravond in bed had ik een idee voor een artikel bedacht. Het leek mij leuk om een ‘overzicht’ te geven van wat ik nou precies allemaal heb gedaan in mijn kerstvakantie. Ik nam het op in de notitie’s van mijn mobiel en vanochtend kwam het op mijn papieren to-do lijstje te staan. Vervolgens heb ik de hele dag het schrijven van het artikel uitgesteld. Deels omdat ik ook echt betere dingen te doen had, maar ook deels omdat ik wist dat ik er uiteindelijk niet echt tevreden over zou zijn. Net besloot ik alsnog aan het artikel te beginnen onder het mom van ‘dan kan ik later terug lezen wat ik precies als 19 jarige student uitvoerde’ (dit is ook de reden waarom ik Ć¼berhaupt een blog heb- om later te weten waar ik mijn tijd aan verspilde.. Haha! Grapje).

Maar goed, eenmaal bezig besefte ik dat de foto’s die ik had, niet representatief waren van wat ik allemaal heb gedaan. Ik had een soort van illusie gecreĆ«erd dat ik veel foto’s (en mooi ook) had gemaakt, die ik nu kon gaan delen. Fail. Niet het geval.

Dus, alsjeblieft 24 jarige Nadia (met hopelijk een diploma van de universiteit en een dak boven je hoofd). Dit zijn de foto’s die ik heb gemaakt deze vakantie met mijn mobiel.

image
Inkopen doen voor de kerstdagen
image
Outfit
image
Een vegan omelet (dit is het mislukte recept uit dit artikel, gelukkig viel de schade mee!)
image
Eerste en laatste oliebol van het jaar!
image
Samen met de lieve Merel
image
Dragonfruit en een kerstboom
image
Voor het eerst sinds 10 maanden, bladerdeeg met nep-worst! Ik vond de smaak prima, maar niet geweldig.

Nou, dit was het dan! Nu ga ik snel slapen om morgen weer hard aan de bak te kunnen met school/leren. :)
Slaaplekker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *