Doei Protest

Ik denk dat ik niemand hoef te vertellen dat ik niet zo goed ben met plannen en mijn tijd nuttig te gebruiken. Dit weekend was het weer raak, maar gelukkig was het niet zo dramatisch in vergelijking met vorige week. Ik denk de hele tijd dat ik superdruk bezig ben en dat ik nergens tijd voor heb, maar als de dag voorbij is, kom ik erachter dat ik bizar weinig heb gedaan. Zo schiet het niet echt op. Maar dit weekend was productiever dan vorig weekend, dus ik zie vooruitgang! YES!

Gistermiddag was mijn laatste werkdag in de Protest. Ik weet niet of ik er al een keer over heb geschreven, maar de winkel gaat sluiten en dit was de laatste (officiƫle) dag. Deze week zijn we ook nog een paar dagen open, maar dan zal er al veel opgeruimd worden. In de avond kwamen we met het team samen en dronken we champagne, aten we pepernoten en hebben we lekker gekletst.

image image image

Ik vind het apart dat de winkel weggaat, omdat ik mijn hele tussenjaar zowat te vinden was in de Protest. Altijd als ik niet werkte en in de stad was, ging ik even langs om te kletsen en koffie te drinken. Het is echt bizar hoeveel koffie en thee ik daar heb gedronken, haha!
Nu heb ik natuurlijk geen werk meer, dus ben ik al wel een beetje aan het rondkijken. Ik heb gesolliciteerd bij Rituals, maar ik heb niks meer gehoord. Jammer. Ik wil misschien gaan oppassen, want dat is makkelijk te combineren met school en lijkt mij wel fijn.

Nu spring ik snel onder de douche en ga ik verder met het verbeteren van mijn paper.
Een hele fijne maandag!
Liefs,
Nadia

P.S. We hebben ook nog verstoppertje ‘gespeeld’! Renske en ik waren heel enthousiast en verstopten ons, maar niemand kwam ons zoeken, haha!

One thought on “Doei Protest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *