BIRTHDAY

Nu ik weer tijd heb om te ademen (lees: tentamens zijn voorbij), heb ik weer tijd om mijn blog een beetje up to date te brengen. Een weekend geleden blies ik alweer 19 kaarsjes uit en dat moest natuurlijk gevierd worden! Overdag vierde ik het met familie en richting de avond sloten steeds meer vrienden zich bij het feest aan. Ik ben echt enorm verwend en ik heb prachtige cadeau’s gekregen. SOON ON THE BLOG

Ik vond het heel leuk om iedereen weer te zien. Veel vrienden studeren in een andere stad en zie je daarom niet zo vaak meer. Verder komt het ook niet vaak voor dat je dan met meerdere oud-klasgenootjes samen bent, maar nu wel weer (deels haha)!

 photo DSC_1851_zpsrblhfbp8.jpg
 photo DSC_1882_zpshxayiwkl.jpg
 photo DSC_1869verkleind_zpsdvjvg0fn.jpg
 photo DSC_1868_zpscyf3jwic.jpg

Nu ga ik snel weer verder met het voorbereiden van de vergadering die ik morgen heb. Ik zit namelijk in de cultuurcommissie van mijn studievereniging, jaja! Het is onwijs leuk en we hebben leuke dingen bedacht -al zeg ik het zelf- en de commissie begint zo langzamerhand steeds meer vorm te krijgen. Leuk!

Liefs,
Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *