18 oktober

Aankomende week heb ik drie tentamens. Gister heb ik de hele dag in de bibliotheek van de universiteit doorgebracht en vandaag was ik van plan mijzelf op mijn kamer op te sluiten. Het ging onwijs goed in de ochtend en ik leerde aan 1 stuk door. Het enige wat ik nu nog moet doen, is het leren van de spaanse woorden. En dat heb ik niet slim aangepakt. Het klinkt stom om te zeggen dat het er elke keer niet van kwam, want tijd was er wel, maar het kwam er alsnog niet van. Nu ik mij ineens besef dat ik nog maar 1/3 (soort van) weet, voel ik mij nerveus. Ineens bonkt mijn hart enorm snel en weet ik niet zo goed wat ik moet doen. Ik heb echt het gevoel dat ik spaans moet gaan herkansen. Normaal ben ik heel erg van het positieve, maar ik weet op dit moment niet zo goed hoe. En wat doe je als je enorm veel moet leren? Een artikel schrijven natuurlijk. Duh.

Gelukkig is er ook nog goed nieuws. Ik ken de grammatica onwijs goed! Whoop! Nu de woorden nog..

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?
IMG_2082

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *