ADE – MARTIN GARRIX

Ik heb geen woorden voor gisteravond. Samen met Nadine ben ik naar ADE geweest en heb ik Martin Garrix zien optreden. Ik had, totaal onverwachts, een kaartje van Nadine gekregen (alvast voor mijn verjaardag). Het leek eerst zo ver weg, maar voor ik het wist stond er op Facebook aangegeven dat het evenement eraan kwam en kon ik het nog steeds niet geloven. Ik zou Martin Garrix gaan zien!

Het was een geweldige avond en ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Martin draaide van 01.00 tot 04.00 en in die drie uur heb ik heel veel gesprongen, gedanst en gezongen (aka geschreeuwd). De sfeer was bovendien ook heel erg goed en we kregen zomaar 10 (!) muntjes van iemand. Hallo lekkere drankjes!

Nadat de set van Martin Garrix was afgelopen, kwam Lil’kleine op, om het laatste uurtje te vullen. Nadine en ik hadden al afgesproken om rond 4 uur naar huis te gaan omdat mijn wekker om 7 uur ‘s ochtends zou gaan. Ik heb twee uurtjes geslapen en daarna kroop ik met veel moeite uit bed om snel de rookgeur uit mijn haren te wassen en mijn presentatie door te nemen. De presentatie was een afsluitende opdracht voor het vak Kunst in Context. En… Mijn presentatie ging top! Ik heb sowieso een voldoende! Whooo!

 photo IMG_2410_zps7su6fnoo.jpg
 photo IMG_2425_zpscnpsvefm.jpg
 photo IMG_2418_zpskwzkphsf.jpg

Liefs,

Nadia

One thought on “ADE – MARTIN GARRIX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *