24 augustus

Balend kijk ik in de spiegel. Mijn eyeliner is verpest en ik weet ook niet zo goed wat er met mijn huid aan de hand is. Tussen mijn wenkbrauwen is een puist-congressie gaande en ik weet niet wat ik er mee moet. Tevergeefs probeer ik er wat concealer op te smeren, maar dat maakt het nog erger. Zuchtend loop ik naar de badkamer en haal ik het eraf. Na een laatste blik in de spiegel besluit ik dat het goed genoeg is en dat ik moet gaan. Ik pak snel mijn spullen en fiets richting de universiteit.

Ik heb mij ingeschreven voor Taal- en cultuur studies en afgelopen maandag begon mijn introkamp. Ik heb een onwijs leuke tijd gehad en ik had nooit verwacht dat ik als gabber (het thema van ons groepje) op een bonte avond zou optreden. Volgende week zal mijn eerste week als student beginnen. Ja.. We zullen zie hoe mij dat afgaat! Voor nu is het belangrijk dat ik eerste een rugzak koop omdat ik mijn schouders geen schoudertas wil aandoen en dat ik mijn boeken bestel. Anders heeft het naar school gaan weinig zin, haha!

Oh, hier ook nog wat vakantie foto’s van de mooiste zonsondergang ooit!

DSC_0771verkleind
DSC_0772verkleind
DSC_1080verkleind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *