Ferry

Niets is lekkerder dan de wind door je haren voelen op een hete dag. De Ferry is een boot die langs verschillende plaatsen vaart in het zuiden van Gran Canaria. Hij staat bekend om zijn ‘glazen bodem’, waar ik enorm benieuwd naar was. Helaas vond ik de glazen bodem een beetje overdreven (zie: kleine raampjes bij je voeten waarin je het water ziet). Ik had letterlijk een glazen bodem verwacht, wat misschien een beetje na├»ef was. De bestuurder van de boot sprak een beetje Nederlands en hij vertelde ons over zijn Nederlandse vrouw en kinderen, superleuk! Midden op zee vroeg hij aan mij en Tess of we even de boot wilden besturen en daar zei ik natuurlijk geen nee tegen! Spannend, onwijs gaaf en lief vond ik het.

 photo bootjevaren_zpsbr4kmxa2.jpg
We stapten uit in Puerto de Morgan om vervolgens met de taxi terug naar het hotel te gaan. In een vorig artikel vertelde ik dat we daar ook op een vrijdag waren geweest en de markt hadden bezocht. Het was toen enorm druk en je struikelde over de toeristen. Dit keer waren we er op een woensdag en het was een stuk rustiger. Hierdoor was het stadje nog vrediger en schattiger dan de andere keer. Zeker een aanrader om eens te bezoeken!
 photo DSC_0866verkleind_zpsqy9zte9m.jpg
 photo DSC_0884_zpsnuamaa9v.jpg

Ja, ik ben verbrand..
 photo DSC_0652verkleind_zpsh5rtfhzx.jpg
 photo DSC_0886verkleind_zpsjyyzbnq5.jpg

Liefs,

Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *