Puerto de Morgan

Afgelopen vrijdag zijn we met de taxi naar Puerto de Morgan gegaan. We kregen te horen dat daar een onwijs leuke markt was en dat hoef je tegen ons geen twee keer te zeggen. Helaas viel de markt tegen. Om de drie kraampjes was er hetzelfde te verkrijgen. Er waren onwijs veel neppe tassen, zonnebrillen en schoenen waar alsnog een behoorlijk bedrag voor werd gevraagd. Gelukkig maakte het stadje het zelf alsnog de moeite waard. Puerto de Morgan wordt ook klein Venetië genoemd. Vanuit de markt liepen we naar de haven en kwamen we in allemaal schattige straatjes terecht.
DSC_0657verkleind
DSC_0747verkleind
DSC_0664verkleind

Nadat we allemaal toeristische foto’s gemaakt hadden en Engels gepraat te hebben met andere Nederlanders (en er uiteindelijk ook nog achtergekomen zijn dat we allemaal Nederlanders waren), zijn we in de taxi terug naar het hotel gegaan. Niemand had iets gekocht, behalve ik. Fruit. Typisch, haha! In de supermarkt zag ik Dragonfruit liggen voor €2, terwijl je daar in Nederland als snel het dubbele voor betaald. Whooop!

Liefs,

Nadia

One thought on “Puerto de Morgan

  1. He?! herkende je niet dat heerlijk lelijke nederlandse accent toen zij engels praatten?
    Toen ik in spanje bij een balie zei ‘Could I ask something’ reageerde de vrouw meteen in het nederlands omdat ze het aan me hoorde haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *