GENIETEN

Zo. Even een update. Zoals jullie weten ben ik op dit moment op vakantie in het zonnige Gran Canaria. Ik rol uit mijn bed naar het ontbijt, om vervolgens neer te ploffen op een zonnebedje aan het zwembad. Als ik het te heet krijg plons ik in het water (zee of zwembad). Als ik weer trek begin te krijgen, zet ik 5 stappen en kom ik terecht op het terras. De eetkeuzes zijn eindeloos en fruit is er in overvloed. Na het eten ga ik weer naar het zwembad of kies ik ervoor om onder de palmboom lekker te gaan lezen. Rond een uurtje of 4/5 komen we met z’n allen (mijn ouders en zusje) samen om wat te drinken en daarna maken we ons klaar voor het avondeten. Heerlijk lui ben ik hier.

IMG_1394

IMG_1400
We zitten natuurlijk niet de hele dag op ons reet (gelukkig maar, ik zou dat echt niet kunnen volhouden). We zijn net terug gekomen uit Puerto Rico, waar we met de bus naartoe gingen. Afgelopen vrijdag zijn we ook naar een markt in Puerto de Morgan geweest. We gaan komende week nog naar 2 plekken, Maspolomas en Las Palmas, de hoofdstad van Gran Canaria. Verder hoop ik nog een beetje bruin te worden, maar dat heb ik inmiddels een beetje opgegeven. Het lijkt alsof ik elke dag bleker word, haha!

Liefs,

Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *