DONUT WORRY

Tegen een smoothie zeg ik geen nee en al helemaal niet tegen een smoothie met banaan, aardbeien en blauwe bessen!

Woensdag ga ik met mijn ouders en zusje op vakantie, dus vandaag zal grotendeels bestaan uit het uitstellen van het inpakken van mijn koffer, haha! Uitpakken vind ik geen probleem en doe ik altijd direct, maar inpakken daarentegen.. Ik zie er altijd tegenop. Ik vind het lastig om te bepalen wat ik nou precies nodig heb en alles wordt direct zo’n rommeltje, waar ik geen zin in heb. Woensdagmiddag vliegen we en ik heb het gevoel dat je mij woensdagochtend door het huis ziet rennen omdat ik dan pas begin met inpakken en alles kwijt ben. We gaan het zien. ;)

smoothie2 smoothieblond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *