WONDERFUL

AAAAAH. Deze foto’s bekijk ik met een enorm verlangen naar Ibiza! Ik blijf het herhalen, maar ik wil terug!

Renske en ik besloten na het avondeten de heuvel te beklimmen waar ook het oude centrum zich op bevond. Met onze camera’s op zak, begonnen we aan de tocht. Het was best zwaar en ik ben heel vaak bijna onderuit gegaan. Gelukkig ben ik niet gevallen, maar mijn camera wel.. Ik was enorm opgelucht toen alles het nog deed en niks stuk was. Dat was schrikken!

Vanaf de heuvel was het uitzicht geweldig, vooral in combinatie met de ondergaande zon! De croptop die ik draag is van de Pull&Bear, rokje van de H&M en verder draag ik All Stars.

 photo DSC_2352verkleind_zps3kcfdpjr.jpg
 photo q3zBaQG9keMT4N5QxPP9Hf4jdpgabLEu6pk99mlhVWg_zpslaejqqv6.jpg
 photo ldEencgEFzWWcwAesUpXx_CTyh-X6l1KfETixjYsxFI_zpskspluapg.jpg
 photo DSC_2321verkleind_zpsndj4mhyr.jpg

 photo DSC_2364verkleind_zpskh2pgbk6.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *