COCKTAILS

Zout in mijn haar, zon op mijn gezicht en een cocktail in mijn hand. Perfect! Vanachter mijn zonnebril begluur ik de obers en het stel dat lekker aan het zwemmen is. Ik vraag mij af of ik dit gevoel ook nog zal hebben in Nederland. Het liefst had ik direct ja gezegd, maar ik wil niet liegen tegen mijzelf. Op dat moment besluit ik het anders te doen in Nederland. Ik moet stoppen met twijfelen en gewoon doen wat ik moet doen en wat goed voelt (terwijl ik dit type voel ik mij heel erg stom, omdat vandaag eigenlijk alleen maar bestond uit opgeven en twijfelen, maar uiteindelijk kom ik er wel. Hoop ik. :p)

Het windje zorgt voor voldoende afkoeling, waardoor het goed uit te houden is in de zon. Kijkend naar mijn lichaam, besef ik dat ik ietsje bruiner ben geworden, yes! Ik ga op mijn buik liggen, om mijn rug ook wat kleur te geven.

cocktails
GSU-2Xzk4p5KKRO633kAmMYoFM4HcqslkZXEJnW3eDg

WuaKvjwkY9rdwYpY-ANqGLAR01i5WuxpqQ7eL5YCP58

One thought on “COCKTAILS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *