BACK

Toen het vliegtuig de grond raakte en mij uit mijn gedachtes haalde, wist ik het zeker. Ik moet terug naar Ibiza. En nu, nu ik op mijn kamer alle foto’s aan het uitzoeken ben, weet ik het al helemaal zeker. Ik moet terug naar Ibiza.

De natuur, de mensen en de sfeer. Geweldig. Meer kan ik er niet van maken. Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en ik heb mij heerlijk kunnen ontspannen. Ik had geen stress en ik maakte mij nergens druk om (behalve om mijn jurkje in combinatie met de wind, ik ben benieuwd hoeveel mensen mijn ondergoed hebben gezien, haha!)

2015-06-04 16.22.212015-06-04 16.24.052015-06-04 16.11.26 2015-06-04 16.28.04
2015-06-04 16.28.00
De eerste dag bezochten we Dalt Vila. Dit is een oude stad met de oorspronkelijke stadsmuren. Alvast 1 tip: ga hier niet op teenslippers naartoe. Sommige stenen zijn enorm glad en ik ben een paar keer bijna onderuit gegaan. Het is een behoorlijke tocht naar boven, maar onwijs mooi! Het uitzicht is echt geweldig en er is onwijs veel om te zien.

In de ochtend hadden we gezwommen in de zee en even op het strand gelegen. We besloten richting Ibiza-stad te lopen en we gingen lunchen bij ‘Out of Time’, een vegetarisch restaurant, tegenover Dalt Vila. Toen we in de ochtend naar het strand liepen, hadden we express onze portemonnee en mobiel thuis gelaten. Helaas hadden we dit niet door toen we op het terras zaten en onze magen vulden met heerlijke broodjes, drankjes en hapjes. We waren voldaan en klaar om te betalen, totdat we beseften dat dat niet mogelijk was. Renske is toen direct naar het hotel gegaan om haar portemonnee te halen, terwijl ik nog maar een drankje bestelde en hoopte dat Renske snel terug kwam. Ongemakkelijk! Gelukkig kwam ik aan de praat met een andere Nederlandse tourist en was Renske snel weer terug.

Rond een uurtje of 5 waren we weer terug in de hotel kamer. We hebben toen nog even aan het zwembad gezeten, voordat we aanschoven in de eetzaal voor het dinner. Een geweldige eerste dag!

Liefs,

Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *