INSPO: TATOEAGE

Ik zal vast niet de eerste zijn die zegt dat ik een tatoeage wil.

Het feit dat ik iets op mijn lichaam kan laten plaatsen, waar ik kracht uit kan halen, trekt mij heel erg aan. Ik wil daarom ook graag iets afbeelden op mijn lichaam wat veel betekent voor mij, waardoor ik in moeilijke (maar natuurlijk ook in goede tijden) er aan kan denken. Zodat ik weet dat ik sterk genoeg ben om door te zetten, ook al lijkt het niet altijd zo.

Op dit moment heb ik 3 ideeën in mijn hoofd. Als eerste een halve maan. Onwijs simpel, maar voor mij heeft het een mooie betekenis. Volgens mij heb ik dit een keer ergens gelezen, maar dat weet ik niet zo goed meer. Het komt er ieder geval op neer, dat we niet moeten zoeken naar de zon in ons leven, maar naar een maan. De maan zal de donkerste nacht verlichten, om jou weer naar het licht (de dag) te pushen. De zon moet jij zijn, omdat jij je eigen leven moet verlichten. Dit klinkt een beetje diepzinnig, maar ik vind deze gedachte erg mooi.
Het tweede idee wat ik in mijn hoofd heb, is het woord ’embrace’, wat ‘omhelzen/omarmen’ betekent in het Nederlands. Ik zou dit ergens op mijn enkel/ voet (voetzool?) willen hebben. Als laatste iets van een simpel bloemetje om mijn liefde voor de natuur/dieren te uiten.

Ik ren nu niet direct naar de eerste beste tatoeerder, rustig maar, haha!
 photo tatto2_zpsq4pjyupo.jpg
 photo tatto3_zpsr9ogqelv.jpg
 photo tatto1_zpspygxdhdm.jpg

Liefs,

Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *