JARED LETO

Vorige zomer ontdekte ik mijn huidige crush. Niemand die het begreep. ‘Een man van 43? Pardon?’ Er ging een wereld voor mij open: de Fandom op Tumblr. Enthousiast deed ik mee en maakte ik tot laat in de nacht GIF’s, van grappige opmerkingen tot gestoorde gezichten. Niet wetend dat ik een paar weken later gek werd van alle meisjes van mijn leeftijd (en ouder) die maar bleven zeuren¬†over zijn liefdesleven en dat zij veel beter waren dan zijn vrienden (uh, ja oke).

Het komt niet vaak voor, maar soms heb ik zoveel bewondering en respect voor een persoon, dat ik het zelf niet kan begrijpen. Vorig jaar baalde ik van mijn studie en wist ik niet hoe mijn tussenjaar zou bevallen. Ineens is er iemand die zegt dat je groots moet durven dromen en niet angstig moet zijn voor het onbekende. Het klinkt als een cliche, maar dat was precies wat ik nodig had op dat moment. Misschien ben ik gewoon een beetje hopeloos.. ;)

Dus, toen ik er achter kwam dat er shirts van zijn merch voor $14 werden verkocht in plaats van $45, besloot ik een shirt te kopen. Ik kan mijzelf nu wel een fangirl noemen denk ik, haha!

Het shirt heb ik laten vallen onder de categorie slaapshirt, dus zo af en toe kan ik zeggen dat ik met Jared slaap (deze grap is de tweede dieptepunt van mijn dag, het eerste dieptepunt was regenboog sokken in combinatie met Birkenstocks..maar daar had ik een goede reden voor!)

Liefs,

Nadia

 photo jared1_zpslwj8dfep.jpg
 photo jared3_zpsd5gszgfu.jpg
 photo jared2_zpsfsx0jwih.jpg

One thought on “JARED LETO

  1. hahaha dat je met jared leto slaapt lollll
    (ik ga denk k maar ook een pyjamashirt van mijn crush kopen wihihihi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *