MY WEEK #1

Wooee! Al een tijdje liep ik met het idee om een nieuwe categorie te beginnen en nu is het eindelijk zover! Vergelijkbare artikelen zie ik veel op andere blogs verschijnen en ik vind het altijd leuk om te lezen. Ik hoop dat jullie het ook zo leuk vinden als ik!

nadia1
Ik was opzoek naar een nieuwe broek en paste in een wilde bui deze broek. Als je mij kent weet je dat ik altijd zwarte broeken draag, dus dit was even iets anders voor mij. Uiteindelijk heb ik hem niet meegenomen.
nadia2
Yay! Demi is weer in Nederland! Ze heeft een tijd in Spanje gewoond en gaat komend schooljaar studeren in Nederland. Superleuk! We gingen lunchen bij GYS en we hebben heerlijk bijgekletst.
nadia3
In een tijdschrift kwam ik dit kapsel tegen. Vind ik mooi! De laatste tijd draag ik vaker een middenscheiding en ik besloot naar de kapper te gaan om het in model te knippen. Helaas leek het niet op de afbeelding.. / In de avond had ik enorm veel zin in popcorn en besloot ik het op de ‘gezonde’ manier te maken. Zie hier het resultaat..
nadia4
Samen met mijn moeder en Renske ging ik naar een lege gevangenis in Utrecht die gevuld was met kunst. Mijn vader en zusje waren in Tsjechie en ik besloot ze in de maling te nemen met dit berichtje. Mijn vader trapte erin! / Een hele simpele outfit met een heel charmant hoofd!
nadia5
Aftellen tot Ibiza! / Donderdag ging ik met Renske naar de markthal in Rotterdam. Ik besloot een jurkje aan te doen. Dit is echt heel erg bijzonder, want ik heb NOOIT jurkjes aan.
PicMonkey Collage
Vrijdagavond ging ik uit met wat vrienden en hebben we lekker gedanst en gedronken. Misschien had ik iets minder moeten drinken, omdat ik de volgende dag moest werken. Maar ach, brak werken heeft zo ook z’n charmes! (Nee, serieus, brak werken is echt kut.) Verder heb ik in het weekend veel geluierd en The Vampire Diaries gekeken.

Liefs,
Nadia

One thought on “MY WEEK #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *