Wij zijn timmermannen. (Hemnes kast)

Hemnes. Ik denk dat Ikea-lovers (hier zit er een!) deze naam best wel kennen. Het is namelijk een meubelserie van de Ikea. Ik vind de Hemnes serie erg mooi. Van deze serie had ik al een kastje en een kledingkast en nu ook een ladekast!

Deze ladekast wilde ik eigenlijk al heel erg lang. Ik had er alleen geen ruimte voor. Nouja, ik had het wel, maar ik hou niet van hele volle kamers dus voor mijn gevoel niet :P. Toen het Odda kastje (wat hiervoor op deze plek stond) wegging (lang verhaal) was er plek voor iets nieuws en ik koos dus de Hemnes kast.

Photobucket

Het in elkaar zetten was echt een lastige klus. Ik kreeg gelukkig hulp van mijn lieve zusje.

Photobucket

Het ging helaas niet geweldig. Bij de tweede stap raakte we in de war omdat we niet wisten welke paal we moesten gebruiken. Volgens mij hebben we echt 20 minuten lang allemaal palen zitten te bekijken om uiteindelijk de conclusie te trekken dat we naar de verkeerde palen aan het kijken waren en we andere nodig hadden. Niet zo slim dus.

Photobucket

Het begint al wel een beetje op een ladekast te lijken!

Photobucket

Timmeren. Niet mijn beste kant. Alsnog is het redelijk gelukt en heb ik maar 1 spijker krom geslagen en geen 1 keer op mijn vingers geslagen. Eerlijk gezegd ben ik daar best wel trots over. :)

Photobucket

Tadaa! Het resultaat! De lades zijn meestal het makkelijkst. Als je tenminste de gebruiksaanwijzing volgt. We hadden de plank er verkeerd om in gezet en de spijkers er al in geslagen. Toen we er eindelijk achter kwamen, moesten we natuurlijk alles er weer uithalen. Maar de spijkers waren een groot probleem. Het waren geen normale spijkers, het waren soort van plastic dingen die we er echt niet uitkregen. Uiteindelijk hebben we er gewoon een mes bijgepakt om ze er zo van onder een beetje uit te duwen. Gelukkig lukte het wel en kwam het toch nog goed.

Wat vinden jullie van de Hemnes serie?

5 thoughts on “Wij zijn timmermannen. (Hemnes kast)

 1. I see a lot of interesting articles on your website. You have to spend a
  lot of time writing, i know how to save you a
  lot of time, there is a tool that creates readable,
  SEO friendly articles in couple of minutes, just search in google – k2 unlimited content

 2. I see you don’t monetize your page, don’t waste your
  traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got high quality content.
  If you want to know how to make extra bucks, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *