ROTTERDAM

Samen met Merel zat ik om iets over 11 in de trein. Terwijl ik aan het klagen was over mijn haar, probeerde Merel het beste licht te vinden om een snapchat video te maken. Ik had enorm veel zin in deze dag. Als eerst stapte we uit bij Rotterdam Alexandrium, om naar de Primark te gaan. De buit: een bikinitop, een kort broekje, een shirtje en 2 bh’s. Na mijzelf voorschut te hebben gezet (lees: de bon van de Primark vloog weg door de wind en ik probeerde hem te pakken te krijgen. Nadia-1. Wind- 0. Haha!) gingen we naar het centrum van Rotterdam en hebben we heerlijk rondgelopen en geluncht bij Vapiano. Het was de eerste keer dat ik daar at, dus ik was erg benieuwd. Ik vind het concept heel erg leuk en iedereen was onwijs vriendelijk en ik ben erg goed geholpen :) .
 photo merel1_zpshibuxtab.jpg
 photo merel2_zpsivz4xct0.jpg

(Nee, ik heb Merel er niet uitgeknipt. Op de een of andere manier staat haar hoofd er maar voor de helft op. Niet op 1 foto, maar op ALLE foto’s..) Links mijn lunch en rechts die van Merel! 

Verder kocht ik ook nog een heel mooi jurkje in de H&M en zijn we op de foto gegaan in de Pull&Bear. Uiteindelijk zaten we om half 7 moe en voldaan in de trein naar huis. Binnenkort komen er wat foto’s op de blog met wat ik heb gekocht!

Liefs,

Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *