TB MALAGA

Zo nu en dan heb ik even een mini midlife crisis. Ik ben alles zat en ik heb nergens meer zin in. Bedenken wat ik aan ga doen is een drama, mijzelf uit bed sleuren is een drama, iets doen is een drama en vervolgens naar bed gaan is ook weer een drama. Zelfs mijn geliefde netflix lost dit niet op. Het enige wat werkt is verlangen naar een vakantie (BIJNA NAAR IBIZA) en shop therapie.
 photo DSC_1751_zpsg0yhxrst.jpg
 photo DSC_1736_zpsfmi4xrgr.jpg
 photo reddress_zpsdb3fb1ab.jpg
Foto’s van Malaga 2014

Het verlangen naar Ibiza is al in volle gang. Over een maand stap ik ‘s nachts slaapdronken achter in de auto, om vervolgens in de middag heerlijk op het strand te liggen met een cocktail als gezelschap (en Renske natuurlijk, haha!). Het shoppen is ook al behoorlijk geslaagd. Afgelopen zaterdag was ik met Nadine in Nijmegen, waar ik lekker in de Primark heb rondgekeken. Vanmiddag kwam ik ook met een volle tas H&M kleding thuis en aankomende zaterdag ga ik met Merel naar Rotterdam. Misschien binnenkort een shoplog op de site?

Liefs,
Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *