FUTURE HOUSE

Heerlijk vind ik het om online naar huizen en interieurs te kijken. Vroeger droomde ik van een mooi en groot huis met verschillende badkamers, slaapkamers en enorme woonkamers. Inmiddels is dat idee van tafel en weet ik in welk huis ik later wakker wil worden. Een boomhuis.

De gedachte dat ik kan ontbijten in het bos, met mijn voeten in een beekje, geeft mij echt een warm gevoel van binnen. Ik besef steeds vaker dat de wereld zo onwijs mooi is en dat de natuur heel bijzonder is. Hoe vaak zit ik wel niet weggestopt op mijn kamer, terwijl ik mij ook in een bos zou kunnen bevinden. Helaas is er niet veel natuur om mij heen en moet ik het nog even doen met de drukte van de stad, wat zo ook z’n charmes heeft. Vanaf een hoog gebouw (TivoliVredenburg) naar beneden kijken, daar kan ik echt uren zoet mee zijn. Als de zon daalt en iedereen naar huis gaat of juist de vroege ochtenduurtjes als alles nog lekker rustig is.

Realistisch is het niet, maar dromen kan altijd. Op nummer 1 staat een boomhuis, maar nummer 2, in een hele hoge moderne flat met enorme ramen wonen (ala TivoliVredenburg, jaja ik vind het een geweldig gebouw) is wat makkelijker te bereiken. Ik zal jullie up-to-date houden, laat ik eerst maar eens een handige man vinden ;)

huis1huis2

 

2 thoughts on “FUTURE HOUSE

  1. DIt vind ik ook altijd zo leuk om te doen! Jammer genoeg kan ik niet lezen wat er in de sterren staat, misschien kom ik wel ergens op straat te staan ahah. Laten we hopen van niet! Ik hoef niet persé een groot huis, het mag van mij best wel iets kleins en knus zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *