TODAY

Vandaag was het een productieve dag! In de ochtend ging ik naar de markt om dadels en fruit (bananen en mango’s) te kopen. Ook heb ik cadeautjes gekocht voor een vriendin (Ja, ik ben je verjaardag niet vergeten) en ging ik nog even wat kletsen met collega’s. Onder andere over welke mobiel ik moet kopen.. Mijn mobiel is zo traag en mijn camera werkt niet goed, dus hij is nu echt aan vervanging toe.

In de middag heb ik, samen met mijn vader, mijn kettingkast weer op mijn fiets gezet. Mijn ketting viel er de hele tijd af en na een bezoekje aan de fietsenmaker is dat gelukkig ook opgelost! Verder heb ik het matching formulier voor mijn studie afgerond, dus volgend jaar ben ik een student! Woeeeehh!

En nu schrijf ik dit artikel :). Ik heb behoorlijk wat inspiratie, dus misschien schrijf ik wel vooruit. Dit is iets wat echt bijna nooit voorkomt, dus ik sta er behoorlijk van te kijken! Wat hebben jullie vandaag gedaan?

IMG-20150402-WA0003
IMG-20150402-WA0002
Foto’s van vorige week, toen ik samen met Renske koffie ging drinken bij Anne&Max. Wat een onwijs leuke tent! Ik dronk een cappuccino met amandelmelk en Renske had een drankje genaamd ‘Coconut Woman’. Oehlala!

2 thoughts on “TODAY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *