YOU DESERVE YOUR LIFE

Terwijl ik in de bus zit tel ik de bomen. ‘54,55,56’. Als ik 100 bomen heb geteld, stap ik uit. Nog maar twee minuten. Ik begin te rennen. In mijn ooghoek zie ik de buschauffeur kijken. Met een bonzend hard gooi ik de deur open. Ik ren naar binnen en ik zie jou. Ik laat een zucht van opluchting en het geluk stroomt door mijn lichaam. Ik probeer je vrolijk te maken, in de hoop dat ik een klein lachje zie. De lach die ik zo onwijs veel mis. Ik weet dat je pijn hebt, maar de pijn die jij voelt is ook mijn pijn. Ik heb het geprobeerd uit te leggen, maar je wilde niet luisteren.

Je stuurt mij weg. Je wilt rust hebben. Je zegt dat er morgen weer een nieuwe dag is. Ik loop met een angstig gevoel de trap op, bang dat de volgende keer alleen in mijn gedachten voor zal komen. Het maakt mij misselijk.

Terwijl ik in de bus zit tel ik de bomen. ‘54,55,56’. Als ik 100 bomen heb geteld, stap ik uit. Nog maar twee minuten. Ik begin te rennen. In mijn ooghoek zie ik de buschauffeur kijken. Met een bonzend hard gooi ik de deur open. Ik ren naar binnen.

Terwijl ik in de bus zit tel ik de bomen. ‘54,55,56’. Als ik 100 bomen heb geteld, stap ik uit. Nog maar tien minuten. Ik loop langzaam naar huis. In mijn ooghoek zie ik de buschauffeur kijken.

large-9

Loop jij met depressieve gedachten rond? Heb je het gevoel dat niemand je zou missen als je er niet meer zou zijn? STOP en praat met iemand! Overdag lijkt het wel te gaan, maar in de nacht is er een enorm gewicht op je schouders gekomen. Bij Sensoor is er altijd iemand die tijd heeft om jouw verhaal te horen en jou advies te geven. Zoek geen zon in het leven, maar zoek een maan. Hij zal de donkerste nacht verlichten. Genoeg om de volgende dag je ogen weer te openen. 

 

Bron foto

(Ik weet dat dit artikel anders is dan andere artikelen op mijn site. Ik heb altijd gezegd dat ik mensen graag wilde helpen, maar ik wist niet hoe. Mijn blog is mijn uitlaatklep, hierom besloot ik een artikel over dit onderwerp te schrijven. Ik raakte geïnspireerd door iets wat ik op Tumblr zag en besloot er mijn eigen draai aan te geven. Ik hoop dat jullie dit artikel kunnen waarderen. )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *