IT’S A DATE

Sinds ik dadels heb ontdekt is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Inmiddels verlang ik niet meer naar een handje chips of een stukje (lees: 3 repen) chocolade, maar naar dadels!

Voor inspiratie bekijk ik heel veel ‘What I eat in a day- VEGAN’ video’s, zodat ik niet elke avond met hetzelfde gerecht eindig. In deze video’s werd ik voorgesteld aan dadels en ik besloot dat ik er ook maar aan moest beginnen.

 photo dadels2_zps2m9l8pnu.jpg
 photo dadels1_zpstcund97l.jpg
Onderste foto: Links- biologische winkel. Rechts- van de markt

Ik kocht in de biologische winkel een zakje dadels van 500 gram voor €3,50. Over mijn oren was ik! Een heerlijke smaak, maar het leek niet op de dadels die lekker sappige en zacht waren die onze buren van beneden (Australië) in hun heerlijke smoothies gebruikte.. Ik zette mijn zoektocht door en belandde op de markt. Ik zocht en ik vond!
‘Ik zou graag 250 gram dadels willen.’ ‘Dat is dan 5 euro.’ *slik*

Maar jongens! Het is het geld dubbel en dwars waard. Zo zacht en zo smaakvol zijn de dadels die ik kocht! De verkoper vertelde mij dat het dadels waren uit Jordanië, zozo.

Behalve dat ik dadels onwijs lekker vind, zijn ze ook nog eens goed voor je. Een win-win situatie dus! Ik geloof niet alles wat op het internet staat, maar ik voel mij iedergeval niet schuldig als ik lekker Netflix aan het kijken ben met een bakje dadels. Als je wil weten waarom dadels goed voor je zijn, hier een link. Inmiddels wil ik niks anders meer dan deze dadels en haal ik mijn neus op voor de dadels uit de biologische winkel, haha!

Liefs,

Nadia

P.S Ohhh zo’n leuk grap in de titel! Dates is Engels voor dadels. Leuk he? ‘Nee.’ ‘Ohh.’

One thought on “IT’S A DATE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *