ROOM INSPO

Kamer inspiratie. Ik kan er echt geen genoeg van krijgen! Minimalisme en wit. Dat zijn twee dingen die ik wil in mijn kamer. Het minimalisme is al behoorlijk doorgevoerd. Ik heb veel minder spullen dan eerst en het voelt goed! Ik merk dat ik elk artikel en product dat ik heb enorm waardeer en dat ik veel minder snel het gevoel heb dat ik dingen ‘echt’ nodig heb. Wit is iets wat ik nog meer in mijn kamer wil zien. Het liefst had ik een witte/licht grijze vloer gehad, maar ik zal het toch echt moeten doen met mijn blauwe (ja, echt waar…) vloer. Als ik ooit op mijzelf woon, zal ik geen moment twijfelen over de kleur van mijn vloer ;).

Op Weheartit doe ik onwijs veel inspiratie op. Elke keer krijg ik weer nieuwe idee├źn en begint het schuiven van mijn meubels weer. Als mijn ouders dan mijn kamer binnen komen, hoor ik ze zuchten. De wekelijkse verschuiving heeft weer plaatsgevonden.
 photo collage1_zpsysjjfe9n.jpg
 photo collage2_zps1kpcsbij.jpg

One thought on “ROOM INSPO

  1. Hele leuke inspiratie :) Ik vind wit ook heel erg mooi. Ik zit eigenlijk met hetzelfde vloer-probleem haha. Maar ja, het is niet anders.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *