IBIZA

Een droom is uitgekomen. IK GA NAAR IBIZA! Het harde werk loont met mijn salaris. Mijn geld heb ik uitgegeven aan kleine reisjes hier en daar en nu dus ook een heerlijke zonvakantie! 8 dagen lang zal ik op het strand liggen, zwemmen in de zee en in een heerlijk hotelbed slapen. Nu het zonnetje in Nederland begint te schijnen en de lente/zomer collectie’s in de winkel komen te liggen, begin ik al met rondkijken welke kledingstukken ik kan dragen op Ibiza.. Als ik mijn salaris heb, zal ik mijn slag slaan en een shoplog maken, woeeehooe!
 photo ibiza_zpsrx7bzeyk.jpg

Ik ga nu weer verder met het opruimen van mijn kamer, terwijl ik wegdroom bij de gedachte dat ik over een paar maanden rondloop op een mooi strand.. Nog een fijne maandag!

Liefs,

Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *