BRIGHTON

Brighton. Terug denkend aan deze stad langs de kunst, voel ik mij blij. Hierom vind ik het ook raar dat ik nooit foto’s heb laten zien van deze stad, waar ik sowieso weer een keertje naartoe wil! Ik verbleef, samen met Renske, in het Smart Brighton Beach van 13 t/m 18 december. Een prima hostel met aardige medewerkers voor een goed prijsje!

In Brighton hebben wij geshopt, strandwandelingen gemaakt, heerlijke crepes (in een schattig restaurantje) gegeten, sea life bezocht, de haven gezien, geprobeerd Zoella en Alfie te spotten (waarin wij behoorlijk gefaald hebben),  eindeloos naar kerstmuziek geluisterd, de toerist uitgehangen en voor de rest genoten van het heerlijke weer en het uitzicht! Terwijl ik dit type verlang ik wel weer naar een weekje weg.. 
 photo DSC_1957verkleind_zps1jxlrbko.jpg
 photo DSC_1972verkleind_zpssennvf4t.jpg
 photo DSC_1982verkleind_zpsoxryl7k6.jpg
 photo DSC_1990verkleind_zpsxllss7zs.jpg
 photo DSC_1997verkleind_zpsrwehdmr3.jpg
 photo DSC_1999verkleind_zpsghibkwfv.jpg
 photo DSC_2004verkleind_zpsbzjwly91.jpg

Liefs,

Nadia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *