Sweet dreams

Herinneren jullie de tijd nog dat ik Youtube video’s maakte? Ik bijna niet meer, haha. De behoefte om video’s te maken was er niet meer en ik vond het wel goed zo. Maar de laatste tijd merk ik dat ik er weer behoefte aan heb, lekker kletsen tegen een camera en mijn abonnees vermaken (hoop ik..). Vandaag had ik die behoefte weer en inplaats van er niks mee te doen, pakte ik mijn camera en ben ik gaan filmen. Woehoee!

Ook denk ik weer aan mijn blog, wat ook een positief punt is! Vroeger dacht ik dagelijks aan mijn blog. De afgelopen tijd is er niet veel ruimte in mijn hoofd geweest, maar nu ik alles wat beter op orde heb, vind ik het heerlijk om af en toe even een stukje te typen! Nu ga ik een aflevering van ‘Life unexpected’ kijken en daarna lekker slapen. Slaaplekker!
 photo DSC_1820verkleind_zps051858a0.jpg
 photo DSC_1821verkleind_zps54305b74.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *