Sunrise

Helaas ben ik al weer terug op Nederlandse bodem. Ik heb heel erg van mijn vakantie genoten en ik had het niet erg gevonden om iets langer te blijven, maar de realiteit roept en het leven gaat gewoon door. Aankomende maandag begin ik met het werken bij de kassa in de Albert Heijn. Ik heb er best wel zin in eigenlijk! Gelukkig heb ik nog wel wat foto’s van mijn vakantie, waar ik nog even bij weg kan dromen..

 photo DSC_1735verkleind_zpsf63d7be3.jpg
 photo DSC_1736verkleind_zps70e56e3f.jpg
 photo DSC_1738verkleind_zps6b5a7bd5.jpg

Deze foto’s zijn in de ochtend genomen, toen de zon net opkwam.
Ik ga nu met mijn zusje naar het winkelcentrum en daarna ga ik ‘Faking it’ kijken op aanraden van een vriendin. Wat zijn jullie aan het doen?

One thought on “Sunrise

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *